Google Analytics gebruiken met Editor 7

Artikel aangemaakt: 21-07-2014 | Artikel gewijzigd: 21-07-2014
Hoe Google Analytics te gebruiken met uw Editor 7 website.

Voordat u begint

Zult u eerst moeten inloggen op uw Google Analytics account om uw tracking ID te verkrijgen. Deze kunt u vinden in de Google Analytics account startpagina (1). U heeft geen andere informatie nodig.

Ga naar de startpagina

Klik op Beheren (1)

Klik op de Analytics button

Klik op de Analytics button (1). Vul uw Google Analytics Tracking ID (2) in. Klik op de opslaan button (3).

BELANGRIJK : PLAK NIETS ANDERS BEHALVE DE TRACKING ID. Volg de instructies van Google of anderen niet over scripts toevoegen aan pagina titels.

Plak niets in het  tracking script veld (4) tenzij daartoe uitgenodigd door ons support team.
Afzender:
Ontvanger: