Stock afbeeldingen vinden en gebruiken

Artikel aangemaakt: 21-07-2014 | Artikel gewijzigd: 21-07-2014
Editor 7 bevat een stock afbeelding bibliotheek met een grote collectie van hoge kwaliteits afbeeldingen die u kunt gebruiken op uw website.

Afbeelding licenties en afbeelding credits

Stock afbeeldingen zijn alleen erkend om te gebruiken op uw Editor 7 website.Downloaden, verspreiden of gebruik maken van stock afbeeldingen buiten uw Editor 7 website is niet toegestaan.

Verschillende Editor 7 account pakketten kunnen verschillende hoeveelheden afbeelding credits bevatten. Extra credits kunnen worden aagekocht op de Startpagina.

Open het afbeeldingen tabblad

Klik op het afbeelding tabblad (1) en dan op de Afbeeldingen toevoegen button (2)

Selecteer 'Stock afbeeldingen'

Klik op de Stock afbeeldingen button (1)

Een afbeelding zoeken

Vul zoekwoorden in het zoekveld (1) en klik op de Zoeken button (2). U kunt zoeken op enkele of meerdere trefwoorden bijv. Hemel of Blauwe hemel

Selecteer een afbeelding

Selecteer een afbeelding (1) of klik op de volgende pagina button (2)

Klik op de Opslaan button (1) om deze afbeelding te gebruiken. Klik Terug (2) om een andere afbeelding te kiezen. Belangrijk: Als u op de opslaan button klikt, gebruikt u een van uw afbeelding credits. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Stock afbeeldingen zijn toegevoegd aan uw afbeelding bibliotheek

Sleep een afbeelding in uw pagina om het te gebruiken