Het proces store.exe gebruikt continu 99% tot 100% CPU.

Artikel aangemaakt: 15-11-2011 | Artikel gewijzigd: 15-11-2011

Probleem omschrijving:
Het proces "Store.exe" is onderdeel van Microsoft Exchange. Dit proces genereerd continu 99% tot 100% van de CPU load.

Oplossing:
De hoge load van "Store.exe" ontstaat wanneer u Norman Endpoint Protection gebruikt in combinatie met de maillevel back-up. Wanneer u Norman Endpoint Protection deinstalleerd zal het probleem niet langer optreden.

Meer informatie aangaande dit probleem treft u aan op de website van Microsoft.