Hoe kan ik controleren of mijn Joomla gehackt is?

Artikel aangemaakt: 12-04-2013 | Artikel gewijzigd: 12-04-2013

Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om uw website te controleren of deze malware of virussen bevat.

Ook kunt u met deze scans zien of uw Joomla gevoelig is voor hacks.

Dit script is enkel bedoeld voor professionele gebruikers

Download het anti-malware-scan-script

DISCLAIMER: dit script kan enkel worden gebruikt om dergelijke zaken te detecteren, niet om deze te verwijderen. U dient zelf actie te ondernemen. Internet Today draagt geen verantwoordelijkheid voor scripts die u zelf verwijderd, aanpast of upload.