Hoe installeer ik MySQLadmin?

Artikel aangemaakt: 11-11-2010 | Artikel gewijzigd: 11-11-2010

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl.

1. Wanneer u nog geen MySQL heeft geinstalleerd:

• Klik op het tabblad 'MySQL' en kies voor de functie 'MySQL installeren'.
  • Vink 'MySQLadmin installeren' aan. Klik op de button 'Installeren' .
2. Wanneer u MySQL al heeft geinstalleerd:
  • Klik op het tabblad 'MySQL' en kies voor de functie 'MySQL Admin'.
  • Klik op de button 'Installeren' .
Het installeren kan enige tijd duren. Na circa 15 minuten is deze geinstalleerd.

Gefeliciteerd, MySQLadmin is geinstalleerd!