Hoe wijzig ik mijn SATserver wachtwoord?

Artikel aangemaakt: 22-11-2010 | Artikel gewijzigd: 22-11-2010

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl

1. Klik op het tabblad 'SATserver' en kies daarna voor de functie 'Wachtwoord'.
    • Huidige wachtwoord - Vul hier uw huidige wachtwoord in.
    • Nieuw wachtwoord - Vul hier uw nieuwe wachtwoord in. Het is aan te raden een wachtwoord te nemen van minimaal 8 tekens, waarvan 1 hoofdletter en 2 numerieke tekens.
    • Nogmaals nieuw wachtwoord - voer ter voorkoming van typefouten uw nieuwe wachtwoord nogmaals in.
  2. Klik op de button 'Wijzigen'.
Let op: wanneer u het wachtwoord van SATserver wijzigt betekend dit niet dat u ook het wachtwoord van uw FTP-account, e-mail en MySQL wijzigt. Deze kunt u in het zelfde overzicht wijzigen.