Wat is SATserver?

Artikel aangemaakt: 27-01-2011 | Artikel gewijzigd: 03-04-2019

SATserver is het beheerpaneel van Internet Today. Met dit beheerpaneel kunt u allerhande zaken configureren met betrekking tot uw domeinen zoals e-mail, dns, webserver en kunt u diverse statistieken en logfiles terug vinden.

Een volledig overzicht van alle beschikbare SATserver functies voor domeinen vind u hier.

Meer uitleg over hoe de functies werken vindt u in onze help.internettoday.nl.