Waarom krijg ik een inlogvenster voor Xcache?

Artikel aangemaakt: 26-06-2012 | Artikel gewijzigd: 05-07-2012

Xcache is enkel beschikbaar wanneer u gebruik maakt van een Dedicated SATserver en niet op Shared Hosting.

Wanneer u op shared hosting gebruik maakt van Xcache door uw applicatie (zoals Wordpress of Joomla) foutief in te stellen dan zult u een inlogvenster te zien krijgen.

Hoe corrigeer ik de configuratie van mijn applicatie?

1. Log met een FTP programma in op uw webruimte.
  2. Download het bestand 'configuration.php'.
  3. Wijzig de regel 'public $cache_handler' van de waarde xcache naar `database` of `files`. Wij bevelen aan deze waarde in te stellen op `database`. Dit is namelijk beter voor de performance.