Waarom is de functie FTP Gebruikers niet beschikbaar?

Artikel aangemaakt: 01-12-2010 | Artikel gewijzigd: 01-12-2010

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn met uw reselleraccount op SATserver.nl

Wanneer de optie 'FTP gebruikers' onder het tabblad 'Webserver' niet beschikbaar is dient u het aantal FTP accounts te verhogen voor het betreffende domein. Let op, u dient ingelogd te zijn in uw reseller account niet in het domein waarbij de probleem optreed.

1. Klik op de tabblad 'Domeinnamen' en kies voor de functie 'Domeinnaam accounts'.
  2. Zoek met behulp van de filter de betreffende domeinnaam op.
  3. Klik op de button 'Wijzigen'.
  4. Scroll naar het einde van de pagina totdat u de optie 'FTP accounts' ziet staan. Wijzig het aantal accounts naar minimaal 1.
  5. Klik daarna op de button 'Wijzigen'.
  6. Log in op het domein waar u net de eigenschappen van heeft gewijzigd.
  7. Klik op het tabblad 'Webserver' en kies voor de functie 'FTP Gebruikers'.
  8. Aan de rechterzijde vindt u de optie 'Toevoegen'. Kies een nieuw wachtwoord en selecteer de map waarop de gebruiker rechten heeft.
  9. Klik op 'Verzenden' om de account aan te maken.