Hoe maak ik DNS Beheer beschikbaar voor een domein?

Artikel aangemaakt: 01-12-2010 | Artikel gewijzigd: 01-12-2010

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn met uw resellers abc-pakket op SATserver.nl.

1. Klik op het tabblad 'Domeinnamen' en kies voor de functie 'Domeinnaam accounts'.
  2. Zoek met behulp van de filter de betreffende domeinnaam op.
  3. Klik op de button 'Wijzigen' naast het domein waar u DNS beheer beschikbaar wilt maken.
  4. In het scherm wat nu geopend wordt ziet u de specifieke instellingen voor dit domein. Scroll naar het einde van de pagina. Plaats een vinkje achter de functie 'DNS wijzigen'.
  5. Klik op de button 'Wijzigen'.

DNS Beheer zal per direct beschikbaar zijn voor dit domein wanneer u opnieuw inlogt op het gewijzigde domein.