Joomla en de PHP versie upgrade van 5.2 naar 5.3.

Artikel aangemaakt: 11-11-2010 | Artikel gewijzigd: 11-11-2010

Wanneer u Joomla versie 1.0 gebruikt dan zult u problemen ervaren met de upgrade van PHP versie 5.2. naar 5.3. Wij adviseren u zo spoedig als mogelijk de nieuwste versie te installeren. De nieuwste versie van Joomla vindt u hier.

Wanneer u reeds versie 1.5 of hoger draait dient u enkel een upgrade uit te voeren naar de meest recente versie. Ook deze upgrades kunt u terug vinden in het download overzicht van de Joomla website.