Is er geen Anders zichtbaar functie onder Windows hosting?

Artikel aangemaakt: 26-10-2010 | Artikel gewijzigd: 26-10-2010

De functie 'Anders zichtbaar' is niet beschikbaar wanneer u heeft gekozen voor Windows hosting.

Om toch de hosting te kunnen benaderen (zonder dat het domein is gekoppeld met de DNS-instellingen of zonder dat het domein bij Internet Today registreerd is) kunt u de volgende methode hanteren op de computer waarop u de website wilt bekijken:

Open met kladblok het bestand .hosts in de map C:WindowsSystem32driversetc.hosts. U kunt onderaan het bestand een toevoeging doen die als volgt is opgebouwd:

[IP-adres]     [Uw domeinnaam]

U kunt het benodigde IP-adres terugvinden wanneer u bent ingelogd op SATserver.nl onder het tabblad 'DNS' -> 'DNS A records'. U dient het IP-adres achter de regel *.uwdomeinnaam.extensie te gebruiken. Sla het bestand op en herstart de computer zodat de hostfile opnieuw wordt ingeladen. Wanneer u nu het domein bezoekt wordt het domein opgehaald vanaf de Windowsserver.

Wanneer u het domein weer wilt bezoeken op de reguliere wijzen dan dient u de aangebrachte regel weer te verwijderen en daarna opnieuw op te starten.