Hoe lang duurt het voordat mijn server actief is?

Artikel aangemaakt: 27-01-2011 | Artikel gewijzigd: 16-11-2015

Nadat uw order in goede orde door Internet Today ontvangen en bevestigd is kan uw (Windows of Linux) server binnen 2 werkdagen opgeleverd worden inclusief eventueel controlepaneel.

Bij dedicated servers is de levertijd afhankelijk van diverse factoren. Wanneer de hardware op voorraad is zal de installatie en configuratie circa 2 werkdagen in beslag nemen. Wanneer uw server niet op voorraad is is de levertijd afhankelijk van de hardware leveranciers.

Vraag onze customer service naar de mogelijkheden via cs@internettoday.nl.