Encryptie in Online Back-up

Artikel aangemaakt: 23-05-2011 | Artikel gewijzigd: 23-05-2011

Alle Online Back-up software van Internet Today beschikt over 256-bits encryptie.

Pre versie 6.3.0.0.
De encryptiesleutel is gelijk aan uw wachtwoord ten tijde van het maken van de back-up. Dit betekend dat wanneer u uw wachtwoord wijzigt, de encryptie sleutel voor de back-ups na het wijzigen ook wijzigt.

Versie 6.3.0.0.
De eerste keer wanneer u client software versie 6.3.0.0. opstart krijgt u een melding waarin de gebruiker u gevraagd wordt een keuze te maken betreffende de encryptiesleutel. U heeft 3 keuzes:

1. Gebruik geen codering
2. Standaard - het wachtwoord van de Online Backup account wordt als de encryptiesleutel gebruikt.
3. Sleutelcodering - hier kan de gebruiker zelf de codering bepalen. Let op: u kunt als reseller niet meer de gegevens terugzetten, nog kunnen wij de data terugzetten zonder deze code. Wanneer de klant de code niet meer weet kan deze de back-up niet meer terugzetten.

Wij raden u aan gebruik te maken van de standaard encryptie.