Backup terugzetten fout: The process ID is 4023

Artikel aangemaakt: 28-03-2011 | Artikel gewijzigd: 28-03-2011

Onderstaande melding wordt weergegeven wanneer u een back-up terug wenst te zetten:

Error: An application seems to hold a lock on this functionality.
The process ID is 4023.

Cannot ask user via TTY for confirmation to override. Exiting.
Restoring files not newer than: datum

Dit betekend dat de back-up server op dat moment bezig is met het terugzetten van een back-up of het maken van een back-up. Gelieve het later nogmaals te proberen.