Hoe stel ik een identiteit in?

Artikel aangemaakt: 29-10-2010 | Artikel gewijzigd: 03-05-2019

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op uw webmail (https://webmail.satserver.nl). U kunt voor het inloggen dezelfde gegevens gebruiken als voor het instellen van uw e-mailprogramma. Wanneer u deze gegevens niet meer weet kunt u inloggen op SATserver en deze gegevens terugvinden onder het tabblad 'E-mail' -> 'E-mail accounts'.

U dient voordat u e-mail gaat verzenden met behulp van de webmail een identiteit in te stellen zodat de webmail weet vanaf welk adres u e-mail probeert te sturen.

Hoe stel ik een identiteit in?

1. Klik rechts bovenin op de button 'Instellingen'.
  2. Klik op het tabblad 'Identiteiten'.
  3. Klik op het plus icoon links onderin het venster.
    • Naam: de naam die de ontvanger van uw berichten ziet.
    • E-mail: uw e-mailadres waarmee u bent ingelogd.
    • Organisatie: dit veld is optioneel en hoeft niets te bevatten.
    • Antwoord-aan: uw e-mailadres waarmee u bent ingelogd.
    • Bcc: dit veld is optioneel en hoeft niets te bevatten.
    • Stel in als standaard: dit kunt u aanvinken wanneer u enkel maar wilt versturen met deze identiteit als afzender.
    • Ondertekening: de tekst die u hier invoert wordt standaard onder elk bericht wat u verstuurt geplaatst.
  4. Klik op de button 'Opslaan'.
Gefeliciteerd, u heeft succesvol een identiteit aangemaakt!