Hoe ik stel ik mijn e-mail in Windows 10 Mail in?

Artikel aangemaakt: 21-06-2016 | Artikel gewijzigd: 30-04-2019
Om uw e-mail in te stellen in uw Windows 10 Mail dient u de volgende stappen te volgen.

Houdt u a.u.b. de benodigde e-mailgegevens bij de hand. Deze gegevens heeft u nodig voor het instellen van uw e-mail.

1. Nadat u het programma Windows 10 mail heeft geopend klikt u op het tandwiel icoontje.

2. Aan de rechterkant opent een nieuw tabblad. Kies voor de optie Accounts Beheren/Accounts.

3. Klik op Account toevoegen.

4. Klik op Geavanceerde configuratie.

5. Klik op de optie Internet e-mail.

6. Neem de instellingen over uit de twee onderstaande afbeeldingen.

7. Klik op aanmelden, uw account is gereed voor gebruik.