Hoe stel ik Mail op oudere versies van Apple Mail in?

Artikel aangemaakt: 09-12-2010 | Artikel gewijzigd: 30-04-2019

Deze handleiding is bedoeld voor Apple Mail.

1. Start Apple Mail, en klik op "Menu"
2. Selecteer "Voorkeuren"

3. Klik linksonder op de plus. Selecteer "Voeg andere Mail-account toe..." en klik op "Ga door"

4. Vul jouw naam in, die in de e-mails gebruikt moet worden als afzender
5. Vul je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart)
6. Vul het wachtwoord van je e-mailadres in

7. Selecteer "IMAP"
8. Voer letterlijk "mail.uwdomein.nl" in
9. Vul nogmaals je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart)
10. Vul nogmaals het wachtwoord van je e-mailadres in en klik op "Volgende"

11. Voer letterlijk "mail.uwdomein.nl" in
12. Vul nogmaals je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart)
13. Vul nogmaals het wachtwoord van je e-mailadres in en klik op "Maak aan"

Je komt nu terug bij de account instellingen. Nadat je dit venster sluit kan je e-mail ontvangen en versturen via Apple Mail.

Gefeliciteerd! Uw Apple Mail is klaar om email te ontvangen en te verzenden.